P1080419a

Op dinsdag 17 december was er voor de leden van Operette Rosmalen een gezellige feestavond. Omdat zij aan de vooravond stonden van een kerstconcert, werd er in een hoekje van de zaal eerst nog even stevig geoefend. Vervolgens kon iedereen een plekje zoeken aan de gezellige tafels voorzien van allerlei lekkernijen.

Onder het genot van een drankje werd Cor Swanenberg  vergezeld door zijn accordeonist Henk Verhagen, aangekondigd. In onvervalst Brabants dialect werd een  programma, dat Humor op z’n Brabants heet, neergezet. Het is een vertolking in het Oost-Brabants van eigen liedjes en conference. Hij zong o.a. liedjes van zijn c.d.’s  Maria in Brabant en Onderweges nor Kèrs’mis. Ook de niet Brabanders konden hem prima volgen waardoor de hele zaal regelmatig blauw lag van de lach.

P1080421a

Onverwachts kregen we ook bezoek van de Kerstman en zijn Pieten. We hebben ervaren dat niet alleen de Sint van alles weet over kinderen en grote mensen, maar dat ook de Kerstman over de nodige informatie beschikt. Ondanks het feit dat de luie Pieten het blijkbaar wel gehad hadden in ons koude kikkerland, waren we blijkbaar toch lief genoeg geweest, want iedereen mocht een presentje in ontvangst nemen.

Tussendoor werd ook de inwendige mens niet vergeten, mede daardoor waren we al ruim door de normale repetitietijd heen totdat een ieder huiswaarts ging.

Feestcommissie, nogmaals bedankt voor deze leuke avond, een goede afsluiter van 2013!

P1080424a

Feestavond
Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *