Houdt   u   ook   van zingen ? 

Dan zijn wij op zoek naar u!

Blije mensen zingen graag. Hoort u wel eens mensen zingen die “de pest” in hebben? Nee dus!
Zingen geeft de beoefenaar ervan ontspanning en plezier. Samen zingen geeft veel voldoening omdat er een resultaat van een gezamenlijke inspanning, ná veel en intensief repeteren, hoorbaar en zichtbaar wordt neergezet. Zingen in koorverband is duurzaam, omdat het een heilzame werking heeft op het blijvend goed harmoniëren en communiceren met anderen. Het bevordert het eigen welzijn binnen het verenigingsleven. Bovendien is het goed voor de algehele gezondheid. Want het is goed voor de concentratie, het geheugen en de ademhaling.

Heeft u ook zin om mee te zingen en ietwat te spelen? Wij zijn op zoek naar gezellige mensen, die van zingen houden èn het leuk vinden om samen iets op de planken te brengen. Daarnaast verzorgen wij ook enkele malen per jaar concerten in bijvoorbeeld verzorgingshuizen, serenades bij feestelijke activiteiten, enz.

Repetities

Wij repeteren elke dinsdagmiddag van 14.00 uur – 16.00 uur in de zaal van café de Beer, Dorpsstraat 77 in Rosmalen. Onze vakinhoudelijke zeer kundige dirigent is Henk de Winkel en we worden op de piano met veel enthousiasme en immer goedlachs begeleid door Karen Roelofs-Vogel.

Stap geheel vrijblijvend eens binnen bij de Beer om kennis te maken en draai de eerste 4 weken op proef mee.
Blijkt er dan een wederzijdse klik, dan kunt u als lid worden ingeschreven; de maandelijkse contributie bedraagt slechts  € 12,00.

Graag tot ziens bij de Beer!

operetterosmalen@gmail.com