Op 12 januari 2020 bestond Operette Rosmalen 50 jaar en daar zijn wij toch wel heel erg trots op!

Speciaal voor het Jubileumconcert was een mooie, luisterrijke voorstelling samengesteld van de muzikale hoogtepunten uit de vele producties die in deze 50 jaar door ons gezelschap zijn uitgevoerd.

De regie werd verzorgd door Astrid Radoes van Theaterschool T’eXtpierement uit Oss en zij is in onze geschiedenis gedoken en heeft een geweldig verhaal geschreven, waarin alle facetten uit die halve eeuw Operette Rosmalen op aangename, verrassende wijze aan bod komen.

De professionele soliste Nancy Verschuuren als hoofdrolspeler, een enthousiast koor, een spontane dansgroep, een eigentijds decor, een muzikaal ensemble, een vakkundige muzikale leiding en vakkundige regie maakte dit prettig in het gehoor liggende optreden door Operette Rosmalen tot een waar feest.

De nestor van ons gezelschap en lid vanaf het eerste uur was Leo van der Plas en hij heeft U allen met zijn ruim 90 levensjaren en nog volle zilveren gelokte kuif met name geimponeerd en ontroerd door zijn immer fluwelen stem en prachtig verre bereik! 


De uitvoeringen vonden plaats in de mooie theaterzaal van Perron-3 aan de Hoff van Hollantlaan 1 te Rosmalen en de première was op vrijdagavond 24 januari 2020. Op 25 en 26 januari werd de reeks vervolgd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *